dijous, 20 d’octubre del 2011

FESTA DE LA TARDOR - CASTANYADA 2011


Com ja és típic per aquestes dates, tots estem treballant per celebrar la festa de tardor. Els nens i nenes de cicle mitjà han decorat l’entrada de l’escola.

Ens estem preparant per fer de pastissers. A parvulari farem un pastís de tardor amb xocolata i mandarina, els del cicle inicial prepararem trufes i un pastís de neu, els del cicle mitjà farem un pastí de xocolata, madalenes i un "coulant" i els del cicle superior farem unes postres típiques d’aquesta festa, els panellets!. N’hi haurà per llepar-se els dits!


QUÈ FAREM EL DIA 28?
Al matí, farem una passejada per l’escola, per veure els treballs de tots els companys. També anirem a escoltar la rondalla que, com cada any, ens explicarà un personatge molt entranyable, la castanyera!

A la tarda, a les 3,15h., estarem tots a punt al pati on cada cicle explicarà què ha fet. Tot seguit, cantarem cançons i farem un berenar amb tot el que han preparat els nens.


A les 4h. anem tots cap a la classe.
 
A les 4,05h, obrirem les portes de l’escola, les famílies podran entrar i gaudir amb nosaltres de la festa, visitant l’escola i veient els treballs que han fet els nens i les nenes. A les 4,25h. començarem a recollir i a les 4,30h. s’acabarà la festa.

Ens agradarà molt compartir amb tots vosaltres aquesta festa.

Divendres, 28 a la tarda, tothom hi està convidat.