divendres, 3 de març del 2017

MOSTRA DE DANSES

Durant el projecte d'escola EL MAR tots els nens i nenes han estat assajant una dansa relacionada amb el projecte.
Aquesta tarda hem celebrat la Mostra de Danses a la Plaça Creu Alta, on hem pogut gaudir d'uns moviments ben harmònics i amb gust de sal.

Gràcies a totes les famílies per acompanyar-nos i acabar cantant plegats!

Aquí trobareu totes les danses i l'havanera final.

QUÈ HEM BALLAT?

COALES: L’AQUARI (CAMILLE SAINT-SAËNS)

Aquesta és una peça composada per l’obra el Carnaval dels animals, on el compositor va voler fer una broma musical per la rua de carnaval. És una obra que consta de 14 fragments. 
En aquesta coreografia hem treballat la direccionalitat dreta, esquerra, amunt i avall i endins i en fora, tornar a trobar el nostre lloc inicial i com fan els peixos al mar, moure’ns sense topar tot esquivant àgilment els entrebancs. Al final del tema musical ens vindrà a veure la Lluna, que tan atrau als peixos...
Ara els Coales ballaran una coreografia que els mateixos Coales han creat.

ASTRONAUTES: HAVANERA – CARMEN (GEORGES BIZET)

L’havanera és una dansa i una cançó d’origen cubano-espanyol. Mariners, comerciants i empresaris d’aquí i d’allà van crear aquestes músiques plenes d’enyorança de la terra llunyana, els amors i les aventures d’alta mar.
Els Astronautes n’han fet una coreografia amb un mocador blau. Com el mar, la rotllanes balancegen, s’enxiqueixen i s’engrandeixen, fem voltes i hi ha moments de sorpresa. Amb la parella ens hem de coordinar per acabar amb un final sorprenent...

BASTONERS: MY HEART WILL GO ON (JAMES HORNER)

Els Bastoners representaran el moviment del mar en diferents evolucions passant pels diferents estats del mar: començant  per la mar plana i anar evolucionant cap al marejol,  la maror, la maregassa, la mar brava, la mar desfeta i la mar enorme que acabarà engolint aquell vaixell que havia de ser indestructible i model de la tecnologia.

CANGURS i INDIS: AL FONS DEL MAR (ALAN MENKEN)

Del tema AL FONS DEL MAR de la pel·lícula The little mermaid, n'hem fet una versió fusionant la salsa i les ones del mar.
Els Cangurs i els Indis han fet treball llarg i difícil de concentració, memòria, audició musical, col·locació del propi cos a l’espai coordinant tot un seguit de moviments coreogràfics amb els companys del voltant. 

GRANOTES i LLEONS: AL MAR (MANEL)

Els Manel, va compondre l’any 2008, en el seu primer disc Els millors professors europeus AL MAR, una cançó de gran èxit, per la seva tornada.
Les Granotes i els i les Lleons/es s’han posat d’acord per anar creant una coreografia, han fet un treball llarg i difícil de concentració, memòria, audició musical, col·locació del propi cos a l’espai coordinant tot un seguit de moviments coreogràfics amb els companys del voltant. No ha estat una feina fàcil.

PIRATES i TAURONS: 24K Magic $igns Mashup (HIP-HOP)

Un any més tornem a comptar amb la col·laboració de l’Ariadna Rhan.
La cançó 24K Magic $igns Mashup del cantant Bruno Mars és un tema de hip hop que es caracteritza per tenir uns moviments molt ràpids i marcats i d’una velocitat d’evolució alta.

TOTA L’ESCOLA: EL MEU AVI (JOSÉ L. ORTEGA)